Trappen maken de woning Kleine Houtstraat

19-11-2010, 15:20 • 7137 keer gelezen
Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Kleren maken de man, zand maakt straat en trappen maken de woning. Wanneer het dak is geplaatst en de gevels zijn gedicht is het tijd om de trappen te installeren. En dat maakt een wereld van verschil! De woningen komen nu echt tot leven en de indeling van het pand steeds beter zichtbaar.

Nu de woningen bijna helemaal wind- en waterdicht zijn kan de afbouw in gang worden gezet. Terwijl de dakdekker de pannen legt en het gebouw van goten voorziet, wachten we nog op de levering van de laatste kozijnen. Deze moeten door hun aparte vorm en plaatsing speciaal worden ingemeten, maar als ook de ruiten over twee weken geplaatst kunnen worden krijgt het pand echt finesse. 

En dat Piet Paulusma een strenge winter voorspelt, maakt ons inmiddels niet bang meer. -Want vanaf het nieuwe jaar zullen vrijwel alle werkzaamheden nog alleen binnen plaatsvinden. Dan storten we ons volledig op de vloeren, wanden en plafons, verzorgen de installateurs het gas, de verwarming en het elektra en zorgen we dat alles piekfijn wordt afgewerkt. Ten slotte nodigen we onze beste vakmensen uit om ook de badkamers te installeren, zodat deze helemaal gebruiksklaar zijn bij oplevering.

Maar schoonheid zit gelukkig niet alleen van binnen... Want ook de prachtige voorgevel, waar zoveel tijd en liefde in is gestoken, is nu bijna af. Alleen het voegwerk mist nog, maar daar maken we ons geen zorgen over. Scholz heeft namelijk net de verbouwing van het huis van restauratie expert en architect Kees Doornenbal afgerond, die als echte expert hoge eisen stelt aan het voegwerk. We zijn dan ook erg blij dat Kees Doornenbal ons advies wil geven om ook hier de best passende voeg uit te kiezen.

Nieuwsgierig? -Dat begrijpen we! Maar voorlopig verbergen we dit prachtwerk nog even achter de steiger. Begin januari zullen alle werkzaamheden aan de voorgevel worden afgerond en onthullen wij voorkant wanneer we het 'doek' laten zakken.

Klik op de foto om deze te vergroten en voor meer impressies.

Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Trappen maken de woning Kleine Houtstraat Trappen maken de woning Kleine Houtstraat

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.