Hoezo, vroeger konden ze bouwen?

26-01-2011, 16:26 • 6073 keer gelezen
Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Het is een bekend gezegde "Vroeger, toen kon men echt bouwen" nu durf ik dat wel te veranderen in "Bij Scholz, daar kunnen ze pas echt bouwen" en ik kan het nog onderbouwen ook. Kom allemaal maar eens kijken op de Kleine Houtstraat 92-96 te Haarlem, Daar staat het bewijs dat je met veel inzet, passie en vakmanschap in deze tijd nog altijd een oud model nieuw leven kan inblazen. En daar zijn we best trots op.

Het voegwerk transformeert een gewone gevel in een in een sprekende gevel. Als straks de steiger weg gaat zal het pas echt opvallen hoe sterk de overeenkomst is met de oude gevel. Maar achter die "oude" gevel staat een ultra modern complex. Met daarin 7 totaal unieke appartementen. 
Binnen zijn de stukadoors bezig om alle wanden af te werken en de tegelzetter heeft zijn tegels besteld om de badkamers mee te betegelen.
De dakdekker legt de laatste pannen en zet het zink voor de goten en de dakranden. De rustieke pannen lijken er al jaren te liggen en vallen mooi weg bij de rest van de daken in de straat.
Nog 2 maanden en dan denken we helemaal klaar te zijn voor de oplevering. En dan zullen wij met de zelfde passie en inzet een nieuw project aanpakken.

Klik op de foto om deze te vergroten en voor meer impressies

Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen? Hoezo, vroeger konden ze bouwen?

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.