De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte.

08-07-2010, 14:18 • 5825 keer gelezen
De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte. Het heeft even geduurd na de laatste update maar dan heb je ook wat. Moesten we vorige keer nog de fundering voor de winkels en bovenwoningen storten, nu zijn we al bijna op hoogte. Nog enkele weken tot de bouwvak en we hopen nog net de laatste verdiepingsvloer te kunnen afmaken voordat we een paar weken met vakantie gaan.

In een razend tempo van 2 weken per verdieping hebben we de bouw op hoogte gebracht. Het was een herhaling van: kalkzandsteen wanden op hoogte brengen, stempels met balken als ondersteuning voor de vloeren plaatsen, de vloeren plaatsen en de randkist aanbrengen. In de tussentijd brengen de installateurs het leidingwerk in de vloer aan. Daarna is het extra wapening aanbrengen en de vloer afstorten. En dan begint het hele verhaal weer van voren.

Het dak van de achterbouw wordt volgende week aangebracht en gelijk met de 2de verdiepingsvloer afgestort. Constructiebedrijf De Groot is met man en macht bezig om de stalen portalen die de draagconstructie voor de 3de verdieping vormen, nog voor de bouwvak klaar te krijgen. En als alles volgens planning gaat kunnen we de laatste verdiepingsvloer nog voor de bouwvak afstorten.

Dit betekent automatisch dat we na de bouwvak de gevels en daken gaan aanbrengen. Dan worden we zo langzamerhand, wat we in de bouw zo belangrijk vinden, wind en waterdicht. Dat zou zeker mooi zijn zo net voor de herfst. Wij zijn met de voorbereiding al met de afbouw bezig en wij werken naar een oplevering richting eind februari 2011. Het zou wel leuk zijn als tegen die tijd alle woningen een nieuwe eigenaar gevonden hebben!

Click op de foto om deze te vergroten en voor meer impressies

De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte. De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte. De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte. De lucht in. Kleine Houtstraat komt op hoogte.

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.