Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar

01-04-2010, 11:17 • 6057 keer gelezen
Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar De bouwwerkzaamheden beginnen steeds meer vorm te krijgen. De contouren van het souterrain van 't Kleine Houthof wordt steeds duidelijker.
De buitenwanden zijn geplaatst en gedeeltelijk afgestort met beton en we zijn nu bezig met de binnenwanden. De binnenwanden worden van kalkzandsteen.

In de kelder komen 2 souterrains en de bergingen voor de 7 appartementen. Ook de invoeren voor het gas, water en elektra komen in de kelder binnen waarna deze naar de centrale technische ruimte op de beganegrond worden geleid.
Wanneer alle binnenwanden zijn gezet kunnen we de kelder sluiten door de beganegrondvloer aan te brengen. Dit staat in de planning voor eind week 15 en zo gaan we langzaam de grond uit. Wanneer de kelder klaar is gaan we aan de fundering van de winkels en appartementen aan de Kleine Houtstraat beginnen. Pas dan zal de totale omvang van de bouwwerkzaamheden voor de voorbijgangers duidelijk worden.    Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar Het souterrain in de Kleine Houtstraat wordt zichtbaar

Reageer op dit bericht

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar je gestuurd
     ter bevestiging van je reactie.
Onthoud mijn gegevens    
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.