Mark Niewenweg

"Een goede voorbereiding is 80% van het succes."

Als ik aan samenwerken denk, hoor ik het woord samen. Samen een doel nastreven. Dit houdt in elkaar aanvullen maar ook afspraken maken en deze ook nakomen zodat het eindproduct samen tot stand komt met een optimaal resultaat.
Sinds ik eindverantwoordelijke ben bij de Scholz Groep heb ik me bezig gehouden met de ontwikkelingen van onder andere het NOVA terrein in Santpoort-Zuid. Overige gebiedsontwikkelingen in de gemeente Velsen en Castricum staan voor 2010 op de planning. Binnen Scholz hebben we korte lijnen en ik streef er naar goed op te hoogte te zijn van de vorderingen en tegenslagen op de bouw en denk hier graag in mee.
Als meest bijzondere ervaring heb ik bij een vorige werkgever als projectleider voor diverse distributiecentra tot 50.000 m2 ontwikkeld en gerealiseerd. Dat alles binnen een tijdsbestek van een jaar. Maar ik ga er van uit dat ik met Scholz nog veel mooie dingen ga ontwikkelen en bouwen.
Ik zie Scholz als een middelgrote organisatie die met relatief weinig mankracht veel werk verzet en net even iets verder kijkt dan haar concurrentie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar verre onbekende oorden te reizen. En je mag me 's nachts wakker maken voor een maagdelijk witte berghelling waar ik dan met mijn snowboard vanaf kan suizen.

E-mail: mark@scholz.nl